Seuraa meitä
OSTA NYT > KULTAMITALILAATUA
Maailman luokan suorituskyky ja maku. Huippu- urheilijoiden suunnittelema ja käyttämä. Sopii kaikkien harjoitusten palautusjuomaksi, olipa harjoituksesi sitten maksimaalinen tehoveto tai pitkä, matalan sykkeen kestävyystreeni.
For Goodness Shakes sai alkunsa 1990-luvun lopulla, kun kilpapyöräilijä Stuart Jeffreys kyllästyi vaikeasti käytettäviin ja pahalta maistuviin urheiluravinteisiin. Stuart alkoi puhua asiasta yhteistyökumppaneilleen ja ei aikaakaan, kun hän huomasi olevansa perustamassa yritystä. Alkoi useita vuosia kestänyt tuotekehitys. Tämän kehitystyön tuloksena syntyi For Goodness Shakes tuotesarja. For Goodness Shakes on urheilijoiden urheilijoille suunnittelema tuote, jonka kehittämisessä on keskitytty kolmeen pääalueeseen: 1. Suorituskyky – palautusjuoma, joka todella toimii 2. Maku – Palautusjuoman ei tarvitse maistua pahalle 3. Käytön helppous – kerta-annospakkaus, voit unohtaa turhat shakerit ja     pulveripurkit
OTA YHTEYTTÄ | TIETOA MEISTÄ Copyright © 2012 For Goodness Shakes ja For Goodness Shakes Nectar ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä.