Seuraa meitä
OSTA NYT > TUOTTEET
OTA YHTEYTTÄ | TIETOA MEISTÄ Copyright © 2012 For Goodness Shakes ja For Goodness Shakes Nectar ovat rekisteröityjä tuotemerkkejä.
For Goodness Shakes tarjoaa huippuluokan lisäravinteita urheilijoille. Ensimmäinen palautus- juomajauhe, jossa yhdistyy maailmanluokan tehokkuus, helppokäyttöisyys ja aidosti hyvä maku. 3:1 optimaalinen hiilihydraatin ja proteiinin suhde. Hera- sekä Kaseiini-proteiinit antavat 6g välttämättömiä aminohappoja (EAA) ja auttavat harjoittelun jälkeisten lihasvaurioiden korjaamisessa ja lihasten vahvistumisessa (proteiinin kokonaismäärä 16,5g/annos). Uusi PROCOVERY® koostumus, vitamiinien ja mineraalien sekoitus ovat suunniteltu tukemaan lihasten aineenvaihduntaa ja uudistumista sekä vastustuskykyä. Tuotteemme ovat saatavilla kahdessa eri formaatissa: kätevä kerta-annospakkaus treenikassiin tai taskuun sekä valmis juoma 500g pullossa. Kerta-annospakkaus on helppo repäistä auki ja sen suuaukko mahtuu vesipulloon, jolloin jauhe ei pölyä ympäriinsä kaadettaessa. Valmis juoma on heti käytettävissä, avaat vain korkin ja aloitat palautumisen.
For Goodness Shakes Recovery Kit 8x72g + Juomapullo Pakkaus sisältää 8 x 72g annospussia, kaksi kutakin herkullista makua (Chocolate, Vanilla, Banana ja Superberry), ja For Goodness Shakes 750 ml juomapullon.
For Goodness Shakes 12-pack monipakkaus Ensimmäinen palautusjuomajauhe, jossa yhdityvät huippuluokan suorituskyky, herkullinen maku ja helppokäyttöiyys. Pakkaus sisältää 12 –For Goodness Shakes annospussia valitsemaasi makua.
For Goodness Shakes Kerta-annos 72g Ensimmäinen palautusjuomajauhe, jossa yhdityvät huippuluokan suorituskyky, herkullinen maku ja helppokäyttöiyys.
For Goodness Shakes 500g Elite Palkitseva palautusjuoma valmiina juotavaksi heti kun sitä tarvitset.
For Goodness Shakes palaustusjuomat maistuvat oikeasti hyvälle. Makuvaihto- ehtoja on neljä: suosikkimaku Chocolate saa suklaisen makunsa aidosta kaakaosta, Vanilla on hienostuneen aromikas, Banana maistuu banaanipirtelölle ja Superberry on herkullisen marjaisa. Samat maut löytyvät sekä valmisjuomista että annospusseista. Jauheet sekoittuvat veteen nopeasti ja paakkuuntumatta. Maku ja koostumus ovat parhaimmillaan, kun odotat hetken sekoittamisen jälkeen ennen nauttimista. For Goodness Shakes on niin hyvää, että juot sen viimeiseen pisaraan.